You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Credits
Menitis airmataku keranamu ;'(
9 December 2011 | 06:30 | 0 comments


Sayang , saya bukan nak ungkit cerita yang lepas . saya cuma nak cakap . saya xmampu kuat untuk hidup tanpa awak , selama kita xbrsama nie , saya belajar tuk memilih orang lain dan menerima ketiadaan awak . tapi awak , sy xpernah berjaya . 

Setiap kali ada seseorang hampiri saya untuk gantikan tempat awak , saya jadi menyampah dan benci . sebab saya tahu no one can replace u , pleting . setiap kali naek nama awak lam phone saya , bibir saya dan hati saya xpernah berhenti tersenyum . betapa gembira nya saya bila dpt berita dari awak . saya pernah cakap kat mama . selain ibu bapa , famly dan kawan2 . awak adalah tiang kegembiraan saya . sekarang sy dapat tahu berita awak dari kawan2 awak .

Saya bersyukur awak sihat . tapi tiba2 hati saya risau bila dapat tahu awak injurd lagi . awak jaga diri baek2 . kejarlah cita2 awak sampai awak dapat . n cari lah peganti saya yang lbh sjuto baek dari saya oke ! biar dia boley jaga awak . daoat ambk berat sal awak . saya disini xpernah berhenti berdoa untuk kebaikan awak . walau kita dah berpisah , awak sentiasa ada dalam hati saya . saya xkan buang awak . sbb awak pengubah diri saya . saya tak bodoh nak lupakan awak . 

Walau saya xtaw awak disana masih igt saya atau tidak . cebisan sayang awak kat saya pon mesti da xde kan =) awak ! terima kasih sebab pernah sayang saya dan pernah gembirakan saya . awak adlah segala2 nya bagi saya . sumpah ! saya sayang awak . setiap kali saya cakap saya xdew siapa2 awak mesti tak percaya , awak! buat apa saya typu diri saya sendiri . saya telalu sayang awak dan xmungkin saya pilih yang laen . 

Cukuplah awak dalam hati saya . tapi persinggahan awak hanya separuh jalan . awak pergi tinggal kan saya . maybe sebab saya nak n ego saya membuat awak xtahan dengan sikap saya . saya mintak maaf , saya xsengaja awak . telalu sakit tuk saya . 

Sebab bukan sekali aak buat . berbanyak kali . saya sakit hanya saya jew yang rasa . awak ! saya ryndu awak. kita memang da xboley bersatu lagi kah ? atau memang inilah jalan takdir yang maha esa beri buat selama2 nya . kita pernah bercita2 ingin hidop brsama sampai akhir nafas kita . dan pernah bercadang untuk persandingan kita . haha . kita lucu kan . segala rancangan kita hanya khayalan yang kita sendiri xpernah sangka . PLETING ! kalau lah kita saling memahami , sudah tentu sekarang awak masih saya punya . awak punya ego awak sendiri dan saya punya ego saya sendiri .

Kita xsatu arah . sepatot nya awak harus bertimbang rasa . sbb da mmg sikap perempuan begini . tapi dsbb kan ksh dn sayang awak berkurang , awak hnya buat bnde 2 skjap sj . last2 kita clash . sbb awak da give up nk syg saya kan ? saya peritt da ngn prangai tu . saya takut nnt akan khilangan someone yg special bg saya . andai saya diberi peluang tuk kita kembali , saya akan terima awak , dan saya xkan lakukan hal yang sama ;'(